Den nye energimåler forenkler min varme aflæsning

Fornyelse af boligkvarterer og lignende typer ombygninger inkluderer den bygning, jeg bor i. Arbejdet her involverer i sagens natur ordinære steder som spisestue + bad samt fx forbedrede kloakrør. Men også omkring det energimæssige, sker flere faktorer. F.eks. har jeg fået opsat en ny energimåler i mit hjem, og det gør såvel aflæsning som det private varmeregnskab meget nemmere. Min nye energimåler, jeg fik i lejligheden, er modellen: ultralydsmåler for central- og fjernvarmeanlæg. Og der er en bred vifte af bonusser okring dette produkt. Måleren har imponerende nøjagtighed, samt modellen har mange connection possibilities. Energimåleren er designet med kommunikation uden grænser.

Aflæsning skal foretages på uvilkårlige tidspunkter af måleren i mit skab i gangen. Men, jeg ved det ikke, eftersom jeg skulle dette når jeg tjekkede den gamle. Imidlertid er jeg sådan set ikke bevidst, om denne er avanceret i sådan en grad, at mit energiselskab kan foretage varmeaflæsningen fra distance. Hvorom alting er, er det vigtigt at man foretager en aflæsning som foreskrevet. For aflæsningen skal jeg anvende til det private varmeregnskab, foruden at derudover skal foreningen derudover anvende tallene, for så udarbejder de et kollektivt regnskab for varme med budget over, hvor meget os beboere hver især må betale at betale a conto til vores energi- og varmeregnskab. Således er undertegnede særdeles henrykt for den forbedrede model, for på denne måde ved jeg med sikkerhed, at der med garanti altid er en meget eksakt aflæsning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>