Det er til hver en tid en fortrinlig investering at investere i en klog varesikring…

Om mindre end syv uger vil vores liv være forandret for altid! Jeg står overfor at åbne min allerførste butik! Jeg er helt overdrevent fuld af spænding & tænker at butiksåbningen skal fejres. Men jeg har behov for hjælp!

Mine partnere og jeg skal snart klargøre min gesjæft & vil meget gerne blive tilbudt herlige fifs angående butiksinventar. Jeg mangler eks. at spendere penge på hyldeforkanter, et smart hyldesystem, varesikring & en brochureholder, som skal holde en stak modemagasiner. Jeg tænker, at markedet er overdrevent stort! Og jeg er akkurat nu meget frustreret, så alle fif er ekstremt af værdi! Jeg er vidende om, hvor vigtigt det er, at shoppen fremstår tiltalende for mine kommende kunder. Således er det samtidig også altafgørende, at jeg finder det helt rigtige butiksinventar.

Jeg vil have et butiksinventar, der er helt hipt, da det er den stil, jeg selv allermest kan lide…

Min lillesøster har bekendtgjort for mig, at lige siden jeg var en lille dreng, har jeg annonceret, at jeg som voksent menneske ville styre min egen forretning. Derfor er det en kolossal drøm, som akkurat nu er ved at blive realiseret. Men jeg mener absolut også, at der er fantastisk meget at finpudse lige for øjeblikket. Jeg er således komplet vågen mange dage om ugen og spekulerer på hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, & hvilken brochureholder, der vil virke allerbedst! Der er med sikkerhed mange afgørelser, som jeg står overfor. Men lykkeligvis har jeg en familie, som står parat til at offerere deres hjælp, & en omgangskreds, der tilbyder en habil bistand. Men de føromtalte er ikke særligt bevidste om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil være det bedste valg. Af den grund har jeg meget behov for Jeres idéer. Er i bekendte med en gesjæft, der er fageksperter indenfor butiksinventar, som har mulighed for at hjælpe mig? Jeg kender ulykkeligvis ikke selv nogen, & jeg synes, at mine søgninger på google har været ufrugtbare…