Efterskole teater er den ting vores datter elsker allermest.

Min skarpe datter ska’ spendere et år på efter-skole om tre måneder!! Dette ophold er en ting hun selv er kommet på. Men jeg må indrømme, at jeg også tror, at et år på efterskole er en vanvittig god ide! Min super rare datter har beklagelivis gået i en klasse, hvor der har udspillet sig rigtig meget klikedannelse og mobning. Det er ej udelukkende min datter, at denne mobning er rettet direkte mod, men mobberiet har skabt en dårlig omgangstone. & jeg tror, at det er super duper godt, at hun kommer væk fra den dårlige stemning. Hun vil gerne blive indskrevet på en efterskole sjælland (www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_undervisning.html). Dét har hun bestemt, af den årsag at det er et stykke væk fra os!! Men samtidig ikke´ så langt, at det tager tusind timer at komme hjem når det er hjemmeweekend… Hun går virkelig meget op i ballet, så vi leder efter en efterskole, hvor de har efterskole dans (www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_dans.html)! Hun har danset meget siden hun var en lille rolling, & har altid holdt af at være på. Af den grund vil hun også gerne opstøve en efter skole, hvor det er muligt, at man ka udføre efterskole teater (www.odsherredsefterskole.dk/Infosider/info_drama.html).

Der er ingen tvivl om, at min datters efterskoleophold på en efterskole sjælland er en fortrinlig ide!! Men ikke desto mindre må jeg da også sige, at det bliver koloenormt trist, at hun for en tid skal have adresse et andet sted. Jeg tror så absolut, at det kan forklares ved, at hun er den første rolling, som skal bo ude!!! Heldigt for mig har vi stadigvæk to hjemme i huset, som vi ka pylre om…! Jeg er slet ik’ tvivlende omkring, at vores datter bliver lykkelig for at ku slå sig løs med både efterskole dans samt efterskole teater… Så naturligvis ska hun tage af sted, også selvom hendes mor har meget vanskeligt ved at slippe styringen… Jeg var faktisk selv på en efterskole sjælland, af den årsag forstår jeg, hvor formidabelt sådan et ophold ka være! Jeg havde en skøn tid på efterskole, og dét ska hun naturligvis også have! Dét har hun helt sikkert fortjent efter nogle skrækkelige år!