Et robust depotrum vil beskytte dine varer ordentligt

At jeg utallige tilfælde har været udsat for tyveri og indbrudsforsøg, har jeg mulighed for at fortælle, som værende butiksejer. En temmelig besværlig sag, som har mulighed for at give sørgmodighed plus koste flere værdier, er et tyveri uden tvivl. Et tyveri er med sikkerhed en anselig belastning og skal helst undgås, men uden diskussion bør dine varer være forsikrede.

At forsøge med et beskyttende trådnet {www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/23-tradnet}, valgte jeg efterfølgende at have prøvet forskellige tyverisystemer samt kameraer. Der bliver stadig indsyn til hylderne, så folk kan lokkes, men dette trådnet dækker glasfacaden. Min forretning har nu ikke haft noget indbrud, siden jeg købte dette trådnet. Det er jo uvæsentligt, hvorvidt det er af den årsag at indbrudstyvene simpelthen ej kan skære igennem metallet, eller om det egentlig forekommer for meget besvær, så længe det opfylder sit formål. Efterfølgende stor succes valgte jeg at købe pulterrum {www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/19-pulterrum} i trådnet, hvilket dertil har vist sig at værne mod indbrud. Pulterrum bliver for det meste mindre beskyttede i forhold til selve hovedkontoret, da de fleste sjældent installerer sikkerhedsalarmer & kameraer i deres lager. Da folk bliver garanteret stor beskyttelse plus samtidig enkelt kan se, hvad der befinder sig i deres pulterrum uden rent faktisk at skulle låse hængelåsen op, er pulterrum i trådnet egentlig blevet ganske succesfulde til ejendomskomplekser.

Jeg kan ej finde et enkelt ringe ord at sige om mit trådnet eller mine pulterrum – alt fungerer uden problemer plus jeg har følelsen af at være en del mere sikker i forhold til et hvilket som helst andet tidspunkt.