Har mine læsere mon viden om piper malibu matrix? Eller googlet piper malibu for sale?

Min broder har overrasket os. Han har længe opført sig som en globetrotter, og for et par dage siden har han berette for mig, at han har købt sig ind som parthaver i et styks fly-firma med afsætning af piper malibu matrix , www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-malibu-matrix.aspx, fly og piper malibu for sale , www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/piper.aspx, . Den branche er der tilsyneladende formue i, der hvor han bor uden for Oregon. Han har selv certifikat som pilot, og derfor giver det jo ret fin mening, at han fiser ind i området omkring piper malibu matrix, piper malibu for sale samt pilatus pc12 for sale , www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/pilatus.aspx, , hvilket det lyder over there.

David tænker vidst også på at forøge forretningen ved hjælp af flyveture med turister med hans virksomheds piper malibu matrix. De fly, der firmaet ik hurtigt for afsat som piper malibu for sale der fragter turister ud over naturen. Modig forretningsudvidelse. Lillesøster her støtter 1000 procent op om fantasien om piper malibu matrix, pilatus pc12 for sale eller piper malibu for sale. Jeg kan ikke andet.

Nu begynder min storebror på at plapre om kabineplads og maxhastigheder. Jeg kan forstå ud fra hans snak, at piper malibu matrix er et rummeligt fly med 6-7 passagerpladser, i mens firmaets piper malibu for sale har over 9 sæder til passagerer. Jeg oplever at det er sejt at have en storebror der kan søges frem, så fremt jeg googler efter pilatus pc12 for sale. Hovsa it-teknikeren har egentligt instrueret mig i, at vi ikke skulle eftersøge søgeord som piper malibu matrix, piper malibu for sale eller pilatus pc12 for sale. Det er noget med at vores søgninger distraherer etablissementets overblik over trafikken på deres hjemmeside. Det må jeg se at lade være med.