Hvem kan sejre i diskussionen om Skagenshegn versus støjhegn?

Familieforøgelse og nyt indkøb. Kæresten og jeg udvider om kort tid med en lille retriverhvalp. Derfor tog ham og jeg og oppede os til noget praktisk, som vi alt for længe har udskudt. Nu skal vi skaffe 1 hegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn, rundt om vores grund. Den beslutning er for os en større ting og ikke rigtigt noget, jeg og ham lige klarede i takt med at undertegnede starter på at indkøbe krukker og havemøbler til udesæsonen og komme ud i haven. Meen på lørdag må det være. Straks dukker uenigheden op om hvorvidt min kæreste og mig foretrækker et støjhegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, eller et Skagenshegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn, .

Romantiske jeg har kastet min interesse på det flotte Skagenshegn. Det Skagenshegn romantiske mig er faldet for er råhvidt & enkelt og sørme en smule romantisk. Hegnet syner ikk så højt, & det stemmer så tydeligt med mine tanker vedr. rigeligt med klatreplanter op af sådan et hvide stakit som et Skagenshegn vil gi’ .

Min kæreste ræsonnerer for støjhegn, som ganske givet er et ganske praktisk hegn og som navnet antyder beskytter mod larmen fra den store vej, ligger nær bag vores hus. Logiske jeg følger godt hans mange argumenter omkring det støjhegn. Undertegnede vurderer kun at den slags hegn bliver ret højt og tæt. Det tildeler os naturligvis som bonus afskærmning fra andres indkig med den slags støjhegn. & mig der er glad for klatreplanter kan os godt plante fine planter ved hegnet.

Ville I vælge det flotte Skagenshegn eller i stedet det smarte valg i form af et støjhegn, såfremt I lige som jeg og min mand boede nær ved en større vej og skal beslutte jer for hegn? Vi ska’ få købt det skide hegn inden næste uge.