Jeg fik hjælp af min tatovør København til at bestemme, på hvilket sted min tattoo bør sidde

Især fordi jeg nu har overkroppen dækket, er jeg jo ikke i stand til at benægte, at jeg i lang tid har elsket tatoveringer [tattorium.dk/tatoveringer]. Jeg fik anvendt meget lang tid på at designe et motiv, & jeg erindrer sagtens da jeg fik min første tattoo [tattorium.dk], for det føltes som et kæmpe øjeblik. Det synes altid svært med ens 1. tattoo, idet man går fra en nøgen, uberørt krop til at tilhøre gruppen af mennesker med tatoveringer. Særligt på arbejdet, hvor man bør være repræsentabel, ser mennesker mange gange en smule skævt på tatoveringer. Af den grund valgte jeg at få lavet min første tattoo på ryggen, hvor mennesker næppe ser den i arbejds tilfælde.

Jeg benyttede lang tid på at beslutte, hvad for en tatovør København [tattorium.dk/tatovorer], jeg skulle anvende. Primært skulle tatovørens kunst være forlignelig med min idé, og samtidig burde det altså være en professionel tatovør København, som er blevet uddannet mht. hygiejne samt benytter anerkendte produkter. Efter jeg langt om længe valgte den rigtige tatovør København og besluttet mig for, hvordan min tattoo skulle designes, skulle jeg bare udholde et par timers ubehagelighed, og så var den done. Jeg blev simpelthen fantastisk forelsket i min tattoo, samt det varede faktisk ej mange år, før jeg ville have andre tatoveringer. Denne tatovør København benytter jeg nu til dags altid til mine tatoveringer, samt resultatet er altid en fantastisk tattoo, som jeg føler mig begejstret over at fremvise.