Kom hurtigt frem til studiet, med start på Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn

Er Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense relevant for en af mine læsere

Måske ved du allerede, hvad du ønsker at være. Det er muligt, at du drømmer om at blive politibetjent, sygeplejerske eller socialpædagog, eller det kan være, at du går snarere efter en sprogvidenskabelig uddannelse på Odense Universitet.

Uanset hvilke studiedrømme, du gør rundt med, er jeg overbevist om, at Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu skal jeg læse til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at jeg bliver optaget.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg ville arbejde med, dengang jeg blev færdig med folkeskolen. Aner du det heller ikke?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver en mulighed for mere tid til at vælge. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Gå efter fremtidsdrømmen

Afslutter du 9. klasse til maj, og vil du studere videre på en HF med rigtig mange fag at vælge imellem? Tager du din hf på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så har du mulighed for at gå efter Hf’en til præcis den studieretning, som du drømme om optagelse på! En personlig anbefaling herfra.

Udover den klassiske HF , hvor du kan vælge valgfag på niveau A-C, tilbyder Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense endvidere linjerne: Sproglig hf, politilinjen, pædagoglinjen & naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet til at berede dig på det studie du gerne vil ind på.

Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus har adgangskrav

Vil du at gennemføre din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at matche en hel masse adgangskrav. Er det over et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense så tester dine faglige og personlige kvalifikationer.

Går du ud af folkeren til juni, skal dine undervisere finde ud af, om du på nuværende tidspunkt kan læse en hf-eksamen. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på hf-en hos Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn. Det måtte jeg, men det var slet ikke så ubehageligt, som det lyder.

Det er testen værd at komme på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus