Lejeboliger eftersøges – fx lejebolig Østerbro + Lejebolig Hellerup eller lejebolig Vestsjælland & Lejebolig Sydsjælland

Selv er jeg generelt en storbypige, der dyrker cafebesøg og at gå i byen. Min søster går i stedet efter om at få børn inden kæresten bliver 27, ligesom hun gerne vil bo i en 60’er villa som har æbletræer og bærbuske & et trygt sammenhold med naboerne. Vi søger begge efter billige lejeboliger [nordichousing.dk], men vi skal vidst ik’ liige bo i fælles søstrebolig, sådan som min søster og jeg ellers har snakket om tidligere. Derfor går byglade mig mod lejebolig Østerbro [nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe] eller lejebolig Hellerup, hvor man er tæt på København, dog mod den roligere del af Kbh. Og Zahra hælder til et styk lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland [nordichousing.dk/lej-en-bolig/sydsjaelland]. Hende og jeg er nu fælles omkring at vores lejeboliger skal ligge på Sjælland. Thihi.

Jeg & min søs er begge 2 begyndt på at søge lejeboliger for tiden. Vi har ævlet om hvorvidt at hende og jeg kunne finde et par lejeboliger i fællesskab og leve sammen med hinanden eller i det samme lokalområde. Men den ide dutter ikke. Mig og min søster er ganske forskellige, og hvor jeg går efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, så googler hun på ”lejebolig sydsjælland” og ”lejebolig vestsjælland”.

Lejebolig Sydsjælland og lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Jeg og søster indtaster en forskellig beliggenhed ind for vores lejeboliger, når hende og jeg eftersøger, dog kan vi hjælpe hinanden med at holde styr på regler for fremleje, de bedste formidlere af lejeboliger og lejekontrakter.