Mangel på mobilkabler, iphone 5 glas/iphone glas og iphone 4 skærm

Både jeg & min storebror har over noget tid havde begge to over noget tid rendt rundt og kunne bruge henholdsvis iphone glas » http://pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass,/iphone 5 glas » http://pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-5s, til hans iphone og så en gang istandsættelse af iphone 4 skærm » http://pavoscreen.dk/panserglas/panserglas-til-iphone-4s, til min samt lidt mobilkabler. Da jeg for et par uger sidenvar ved at fotografere, røg mobiltelefonen ud af fingrene. Nogle gange har undertegnede mistet smartphonen hjemme uden ridser, men nu klarede telefonens iphone 4 skærm den ikk faldet. Sort uheld.

Det er til info abnorm smådyrt, med den slags udbedring af iphone glas. Så en iphone 4 skærm istandsættelse er her for tiden mit bedste valg. Jeg var lige ved at overveje, hvorvidt klodsede mig alene havde mere ud af at indkøbe et stk sprit ny mobiltelefon der kommer med et lækkert iphone 5 glas der ikke har skrammer. Men undertegnede har ikke rigtig finanser til bare at købe en spritny og jeg er faktisk pjattet med min tro følgesvend iphone 4.

Min bror Erlings iphone glas ser i dag fint ud. Men pga uheldet påtænker knægten iphone 5 glas medfølgende robust modstand, således at han kan komme omkring at gennemgå samme uheld som er skete for min iphone 4 skærm. Det kunne have været belejligt så fremt jeg blot havde erhvervet mig iphone glas inden jeg tabte min iphone. Men jeg glæder mig over, at min bror i næste uge erhverver iphone 5 glas til sin – og udtrykker sin glæde for forslaget ved at tildele en biografbillet til mig.