Mangel på opvaskebakke/spildbakke samt store plastbøtter til legetøj og krea-ting

Jeg tror ikke, at jeg har skrevet vedrørende opvaskebakke, spildbakke eller plastbøtter her på siden, men her kommer det. Hihi!

Plastbøtter har jeg opstøvet på samme webshop, som jeg regner med at erhverve os en opvaskebakke/spildbakke til vores smarte vaskemaskine. Skønt. Jeg opstøver normalt de elskede plastbøtter hos områdets lokale byggemarked for derefter at bøvle med at få kasserne retur bagerst på cyklen. derimod kan jeg hermed indkøbe mine plastbøtter dér hvor de forhandler spildbakke/opvaskebakke til opvaskeren. Dejligt. Jeg elsker plastbøtter til at opbevare ting som garn, snor, lapper og tusser eller tøsernes legetøj.

Min kæreste og jeg har aflyst opvaskebakke og balje og købet opvaskemaskine. Maria foreslog mig så at skaffe mig et styks spildbakke, som at der tager hvis der kommer overskudsvand fra opvaskemaskinen. Selv havde hun ikke en spildbakke, og en eftermiddag lækkede opvaskevandet derfor over hvor hendes gulv blev ødelagt. Bittert. Så sådan en spildbakke/opvaskebakke eller hvad det nu kaldes skal min kæreste eller jeg absolut indkøbe. Hellere at investere i spildbakke/opvaskebakke end at skulle ordne et nylagt gulv til køkkenet.