Mor og en gammel veninde vil tage på rejse til kulturrejser Toscana/vinrejser Toscana

I flere uger har mutti pladret om kulturrejser Toscana - http://www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-toscana-firenze – . Sammen med en bedsteveninde har mor idag anskaffet billetter til en af de lækre vinrejser Toscana og skal jeg være ærlig så er jeg ret jaloux. Jeg benytter ikk charter- og pakkerejser og jeg har ikke været på kulturrejser Toscana, men de her vinrejser Toscana lyder så godt.

Mor samt hendes gode veninde Johanne rejser på den næste kulturrejser Toscana rundt omkring og visiterer vingårde og områdets byer. De to madammer kommer såvel til hyggelige byer og til Firenze for at shoppe. Det er endvidere en af den slags kulturrejser Toscanamed tid til udflugter eller dasedage på egen hånd, og ik hele tiden skal noget bestemt. Det ku’ jeg godt få til at fungere. Måske er den store globetrotter her ved at nå den alder, hvor du kommer i segmentet for kulturrejser Toscana..

På kulturrejser Toscana er mutti på ferie i en uges tid på rundrejse. Min mor drager blandt andet på vinrejser Toscana – uden at skulle bekymre sig om, hvem af de to der skal være ædru. For et års tid siden rejste Bob og jeg på rejse med vinsmagning i Frankrig og vi syntes det var lidt irriterende, at en af os to var chaufføren. I sådanne situationer er vin- og kulturrejser Toscana med planlagte busudflugter noget enklere. Hihi.