På ferie med krapylet til Torremolinos, Costa del sol eller Fuengirola

Her for tiden hvor vores lillefis er i morgen 7 måneder gammel jeg ubetvingelige trang tilstærke ønsker om en lang og god tur til fx Costa del Sol - www.hjertingrejser.dk/spanien-1-3-uger/costa-del-sol, . Jeg og manden holder jævnligt ferie så tit som muligt til både kulturrejser til Goteborg og Tel Aviv til månedslange rejser til Vietnam, ved Skagerak eller til Vegas og Los Angeles. Deraf følgende er jeg begyndt at blive småfortvivlet. Med babyen har vi sgu kun hygget i huset i Sverige de sidste 12 måneder. Gab.

Selv har jeg tænkt på Torremolinos - www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/torremolinos, eller Fuengirola - www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/fuengirola, nu Hr. Kæreste og mig snakker om, hvilket rejsemål der er oplagte at tage på ferieophold når vi medtager lillefisen. Hvis vi mangler noget bymiljø er man i de byer ret tæt på Malaga-byområdet. Og i såvel Torremolinos og Fuengirola tror jeg der er ret gemytligt og med menneskevenlig stedlig hygge, herligt vejrlig og tasty måltider.

Jesper plaprer med positive briller omkring Costa del sol. Han var på ferie dér dengang han var nitten, og kæresten synes, hvordan Costa del sol har flere ting end Torremolinos og Fuengirola. Undertegnede har hverken ferieret i Costa del sol, Fuengirola eller Torremolinos, og kanske har han en pointe. Der er dog stadig en lidt mere langvarig flyrejse til Costa del sol end til Fuengirola og Torremolinos. Veninder som ferierer skal rådspørges.