På små fem måneder er We Vibe blevet utroligt efterspurgt…

Kæresteforholdet er under hårdt pres nu til dags. Vi har alt for travlt med alle mulige projekter til, at der er tid til kys og kærtegn i den daglige trummerum. Og som en følgevirkning af dette er der virkelig mange par forhold, der ik bliver sammen. Jeg er 100 procent sikker på, at den mest fantastiske løsning er kys og kærtegn. At man tager sig tid til at være sammen som par. Jeg ønsker derfor at åbne en forretning, der skal tilbyde sexlegetøj som for eksempel we vibe - http://www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html, , en penispumpe - http://www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html, samt tenga {http://www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html}. Mit håb er, at legetøj som we vibe, en penispumpe samt tenga kan hjælpe utallige par til at genfinde gløden, & dermed forbygge, at de splitter op. For jeg synes, at det er så umådeligt hjerteskærende, at skilsmisseraten er så høj i dag. Jeg er en uhelbredelig romantiker & tror på Den Eneste Ene. & hvis we vibe, en penispumpe & tenga kan bidrage til, at bare enkelte par bliver sammen vil jeg blive fantastisk glad…

Igennem hvad der svarer til en menneskealder har jeg været sammen med den samme ægtekone. Så jeg forstår udmærket at man føler, at forelskelsens amoriner fordufter og hverdagens kedelige trummerum tager over. Men jeg tror også på, at man sammen aktivt kan gøre en hel del selv for at få intimiteten tilbage. Det kan man for eksempel gøre ved sexlegetøj som eksempelvis we vibe, en penispumpe samt tenga. We vibe, en penispumpe & tenga er bare enkelte eksempler på sex legetøj, der findes rigtig mange forskellige slags sex legetøj… Det mest altafgørende er, at man i fællesskab finder lige nøjagtig dét, man bare ved, vil passe godt til en. Min drøm er at indrette min forretning sådan, at besøget i sig selv er en oplevelse… Min forestilling er, at man kan komme på besøg sammen i min forretning, & dele et par timer sammen som ægtepar. Denne oplevelse skal altså være med til at bringe kæreste par tættere på hinanden. Jeg tror nemlig ofte, at det kan være sådanne paroplevelser, der gør, at parforholdet ik opløses!