Tilmeld dig højskoleophold på højskoler fyldt med dans, kreative fag, musik eller sport

Overvejer du højskoler - https://www.uldum-hojskole.dk – ? Personligt grublede jeg et stykke tid , om højskoler var en ting for mig, men nu imens mit højskoleophold - https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole – netop er færdiggjort så vil jeg absolut konkludere, at det er penge og tid værd. Højskoler eksisterer med ret mange forskelligartede fag. Jeg havde fag i bl.a., mens øvrige højskoler tilbyder højskoleophold med fokus på sport, fotografi eller teater – som man vidst nok har det på efterskoler.

Da undertegnede rendt rundt i 9. klasse og efterskoler var hot orkede jeg ikke være med. Men i dag efter gym har det lange højskoleophold levet op til alle mine forventninger. Naturligvis er der undervisning men højskoler er bestemt ikk som gymnasiet. Man hygger sig på et højskoleophold og ingen skal til eksamen til sidst. En klar begunstigelse ved højskoler, skulle du ønske min mening.

For dig som at der er forvirret over, hvilke studier du ønsker at gå er højskoler praktiske. Eller for de unge som vil tage et sabbatår og lære mere på højskoler end eksempelvis ved at arbejde som assistent. Flere elever tager både højskoler plus fritidsjob. Jeg var bare så svineheldig og tog på højskoleophold uden job ved siden af. Luksus.