Uden tvivl er det vittigt at spendere moneter på fastelavnskostumer…

Mange lokaliteters i Danmark iklæder de afgående elever sig sidste skoledag kostumer - dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63 – , når de fejrer sidste dag. Det er selvfølgelig for at udtrykke deres fryd over, at den forpligtende tid på skolebænken er overstået. Langt størstedelen har megen interesse for det, & spenderer timer på at spendere penge på dé helt perfekte sidste skoledag kostumer. På min skoles sidste skoledag gik jeg på efterskole, og sidste skoledag faldt af den grund sammen med, at vores ophold nåede sit slutpunkt. Mine venner og mine tanker handlede derfor om at skulle blive adskilt fra nye perleveninder, og jeg tænkte thi slet ej på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil gerne også være ved, at jeg ikke kan lide at bære hverken fastelavnskostumer - dramashop.dk/kostume/category/boernekostumer-226 – eller karnevalskostumer - dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228 – . Så af den grund var det heller ej en pine for mig, at min sidste dag som påtvungen elev udelukkende drejede sig om at skulle farvel i stedet for at fejre dén allersidste skoledag på normal vis…

Min far husker, at jeg som barn egentlig kunne lide at iklæde mig fastelavnskostumer, men som jeg fik en vis alder, missede jeg min lidenskab for det. Jeg kan snildt finde dét spøjse i det, men af en ikke kendt årsag, har jeg ej lige siden jeg var lille interesseret mig for karnevalskostumer. & det er derfor egentlig ej usædvanligt, at jeg dukker op som den sørgeligst udklædte iklædt de mindst fantasirige fastelavnskostumer! Og jeg må erkende, at dét er uinteressant, når adskillige andre gæster har gjort noget ud af det. Så til de næste fester vil jeg forsøge at ”step up my game”, når jeg bliver tilskyndet til fastelavnsfest, & lokalisere nogle innovative karnevalskostumer!