Vedrørende inden værktøjsviden og slibematerialer, slibeskiver og slibebånd

Håndværk og redskaber er vidst ikk min metier. Min kæreste udfører forskelligt arbejde ved et gulvfirma og hos en anlægsgartner. Derfor anvender fyren slibebånd [http://katalog.prebenz.dk/slibning--slibeband], slibematerialer [http://katalog.prebenz.dk/slibning], maskiner og slibeskiver [http://katalog.prebenz.dk/slibning--slibeskiver] i arbejdet med at slibe gulvplanker og pynte på sten og fliser med mere.

Undertegnede fatter kun meget begrænsetlidt om slibematerialer, slibebånd samt slibeskiver. Men den slags er blandt arbejdsopgaverne hos undertegnedes spritnyt håndværkermand. Slibeskiver, slibematerialer og slibebånd kan den fagkyndige benytte til polering og slibning, altså hvis jeg har fattet mandens information korrekt. Slibeskiver + slibebånd kan nok også anvendes sammen med boremaskiner.

Jeg fik beskrevet af Torben, hvordan og hvorledes han gør brug af slibematerialer, slibebånd samt slibeskiver til gulvslibning og lignende arbejde. Samtidig med at hans kolleger på samme tid har svært ved at undvære slibeskiver, slibematerialer og slibebånd ifm opgaverne med haveanlæggelse. Ik en dum erfaring at have, her hvor adskillige i venneflokken snakker med banken om at flytte i hus.